FC København står over for et potentielt stort skifte i ledelsen, da Peter Christiansen snart kan være på vej til Wolfsburg som fodbolddirektør. Mens detaljer om overgangen stadig forhandles, arbejdes der allerede bag kulisserne på at finde en passende afløser.

Allbäck Kan Blive Ny Sportsdirektør

Ifølge oplysninger fra Bold.dk er Marcus Allbäck, en tidligere FCK-legende og nuværende fodboldagent, blandt de mest sandsynlige kandidater til at overtage rollen som sportsdirektør i FC København. Allbäck, der har slået sig ned i Stockholm med sin familie, vil dog kræve betydelige overtalelsesevner at få ombord.

Det skriver Bold.dk

Fra Spiller til Agent

Marcus Allbäck har haft en bemærkelsesværdig karriere inden for fodbold, først som spiller og senere som agent. Efter at have stoppet sin aktive karriere, har han arbejdet tæt sammen med det svenske landshold og har senere indgået partnerskab med Martin Dahlin i agentfirmaet MD Management. Her har Allbäck været med til at opbygge et stort internationalt netværk, hvilket kan være en stor fordel i en rolle som sportsdirektør for en klub af FCK’s størrelse.

FCK’s Fremtidige Strategi

Selvom Marcus Allbäck er en stærk kandidat, er intet endnu besluttet. FCK ønsker ikke at forhaste sig i processen med at finde Peter Christiansens afløser, især ikke med det nært forestående transfervindue. Klubben har allerede lagt sommerens planer, men mangler stadig at eksekvere dem. Allbäck’s internationale erfaring og tidligere bedrifter i klubben gør ham dog til en attraktiv mulighed for FCK.