I en verden, hvor fodboldtransfers ofte er omgærdet af spekulationer og rygter, står én historie nu klart.

Den 23-årige Eric Garcia, der skiftede FC Barcelona ud med Girona i sommer, er nu på vej tilbage til FC Barcelona.

Læs også: AC Milan vil have dansk landsholdsspiller

Skiftet til Girona er næppe noget, den unge forsvarsspiller har fortrudt.

Eric Garcia har været en vigtig del af sensationsholdet Girona, der på trods af, at de på det seneste har været inde i et resultatmæssigt formdyk, stadig har Champions League-kvalifikation indenfor rækkevidde. Lige nu her den lille klub faktisk kun to point op til netop FC Barcelona på andenpladsen i La Liga.

Han slår dog selv fast, at han vender hjem til Barcelona.

“Jeg har en kontrakt, jeg er nødt til at vende tilbage, når sæsonen slutter. Det, der er 100 procent sikkert, er, at jeg vender tilbage til Barca. Når jeg er der, må jeg se, hvad der sker,” siger Eric Garcia ifølge Sport til radiostationen Rac1.

Konkurrencesituationen har ikke forandret sig i Barcelona, der stadig råder over flere forsvarsspillere af international klasse. Dem skal Eric Garcia nu konkurrere imod.

“Konkurrence gør alle bedre, og i sommer havde jeg personligt brug for at komme afsted, så jeg kunne spille hver weekend,” fortæller Eric Garcia.

“Når jeg kommer tilbage til Barca, ved jeg, at der er midterforsvarer, der gør det rigtig godt, men jeg gør det også rigtig godt her – jeg ved, hvad for noget fodbold jeg kan spille, og det viser jeg her.”