Manchester-derbyet endte med skuffelse for Erik ten Hag og Manchester United, som måtte se sig slået af byrivalerne Manchester City med en score på 3-1.

På trods af et tidligt mål fra Marcus Rashford, der gav de røde håb, var det Citys Phil Foden og Erling Haaland, der til sidst sikrede sejren til det blå hold.

Rashfords mål kandiderer til rundens mål, se det her.

Foden brillerede med to mål, mens Haaland også fandt vej til netmaskerne, hvilket cementerede Citys dominans i denne omgang af det intense lokalopgør.

Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, så dog positive takter i sit holds præstation. “Overordnet set var det en god præstation. Vi kom foran 1-0, og vi havde vores chancer, hvor vi kunne have scoret et mål mere. Vi forsvarede os godt,” udtalte ten Hag efter kampen.

Han påpegede, at der var afgørende øjeblikke i kampen, hvor United var tæt på at bryde igennem, men desværre for de røde djævle, lykkedes det ikke at omsætte disse chancer til flere mål.

Nederlaget efterlader Manchester United på en sjetteplads i Premier League, mens Manchester City fortsætter med at lægge pres på Liverpool i toppen af tabellen.