Den danske angriber Rasmus Højlund har haft en udfordrende tid hos Manchester United på det seneste.

Efter at have scoret otte mål i otte kampe, herunder to mål på seks minutter mod Luton Town, har den 21-årige angriber ikke fundet netmaskerne i sine seneste fem optrædener.

Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, peger på skadesproblemer som en væsentlig årsag til Højlunds måltørke.

Klubben har kun haft mulighed for at stille med deres stærkeste opstilling én gang siden ten Hag overtog roret, hvilket har gjort det svært at opretholde en konstant præstation på banen. “Han var i en fantastisk løbeform, og så blev hans rytme brudt,” forklarede ten Hag forud for deres FA Cup-semifinale mod Coventry.

Det skriver Manchester World.

Selvom Højlund tidligere i sæsonen måtte sidde over fire kampe på grund af en muskelskade, understreger ten Hag, at det ikke kun er den unge danskers fravær, der har været udfordrende. Hele holdet har været ramt af skader, hvilket har påvirket muligheden for at opnå de ønskede resultater. “Det er normalt i fodbold, men vi har haft skader mere end normalt,” tilføjer han.

Managerens største bekymring er den konstante mangel på tilgængelige spillere, hvilket har tvunget ham til at lave kompromiser i opstillingen.

Dette har naturligvis haft en effekt på hele holdets dynamik og ikke mindst på Højlunds præstationer i angrebet.