Siden Rasmus Højlund nettede sit første mål i Premier League den 26. december, har han ikke set sig tilbage.

Den danske angriber har fundet netmaskerne i hver eneste ligakamp siden. Her kan du se alle danskerens mål i United-trøjen.

Efter en udfordrende start på sæsonen, hvor målene var få, har Højlund virkelig slået sit navn fast på Manchester Uniteds holdkort. Sammen med det 19-årige talent Alejandro Garnacho har han været en del af en offensiv, der har scoret 15 mål i de seneste fem kampe.

Erik ten Hag, Manchester Uniteds træner, peger på en simpel forklaring bag de unge spilleres succes. “Spillere som Rasmus Højlund og Alejandro Garnacho behøver tid og et stærkt hold omkring sig, noget de manglede i efteråret,” udtaler han før holdets opgør mod Aston Villa.

Skader og nødvendige justeringer i spillestilen skabte udfordringer for holdets angribere, men nu ser det ud til, at brikkerne er faldet på plads.

Den 21-årige Højlund scorede sit første Premier League-mål mod netop Aston Villa, og siden da har han fortsat sin imponerende form.

Udover at score i ligaen har han også fundet vej til netmaskerne i FA Cuppen. “Når unge spillere som Højlund og Garnacho får den rette service, kan deres udvikling accelerere markant,” forklarer ten Hag.

Han har hele tiden haft troen på deres potentiale, og nu er det op til dem at fortsætte deres udvikling og bevare sulten efter succes.

Rasmus Højlund får chancen for at forlænge sin målstime, når Manchester United søndag besøger Aston Villa. Kampen, der fløjtes i gang kl. 17.30, er en oplagt mulighed for den unge dansker til at fortsætte sin imponerende præstation og måske endnu engang være afgørende for sit hold.