Midt i en imponerende målform er Rasmus Højlund blevet sat ud af spil af en muskelskade, der vil holde ham væk fra banen i de kommende to til tre uger.

Dette efterlader Manchester Uniteds træner, Erik ten Hag, i den vanskelige situation at skulle finde en erstatning for den danske angriber, og her tegner der sig et overraskende billede.

Ifølge det anerkendte engelske sportsmedie, The Athletic, peger pilen mod den unge Omari Forson som den mulige frontfigur i Uniteds angreb i de næste par kampe.

Den 19-årige englænder, der primært har spillet for Manchester Uniteds akademihold, har kun seks minutters spilletid for førsteholdet, hvilket gør ham til en markant uprøvet kraft i en så afgørende position.

Forson, der også har repræsenteret England på diverse ungdomslandshold med 14 kampe til sit navn, står over for en potentiel debut som startspiller i en vigtig periode for ‘De Røde Djævle’.

The Athletic rapporterer, at en angrebstriade bestående af Alejandro Garnacho, Omari Forson, og Marcus Rashford er blevet testet på træningsbanen i de seneste dage. Dette setup kunne meget vel være Ten Hags foretrukne valg, når Manchester United møder Fulham i en kamp, der fløjtes i gang lørdag kl. 16.00.