Playmakeren bliver dermed frataget muligheden for at viderebygge på hans fantastiske start for the Toffees, når de tager imod Southhampton.

Carlo Ancelotti har bekræftet, at Everton er uden James Rodriguez, når de møder Southampton, da han skal komme sig over slaget, han fik under Liverpool-kampen.

Slaget pådrog han sig under en duel med Virgil Van Dijk, inden midterforsvaren selv måtte udgå fra kampen. Virgils skade er dog mere seriøs, og han står nu over for at skulle opereres.

James har haft en god start

James Rodriguez har været velspillende, siden han kom til Everton, men han må nu se Southampton-opgøret fra behandlingsbriksen. Carlo Ancelotti regner nemlig ikke med, at James når at blive klar til kampen på St. Mary’s Stadium.

“James har haft et problem siden kampen mod Liverpool, og jeg regner ikke med, at han bliver klar.”

Evertoon er foruden James Rodriguez også uden deres kaptajn, Seamus Coleman. Ancelotti siger til gengæld, at Allan igen er fit-for-fight.

Vil fortsætte stimen

Everton øjner muligheden for at fortsætte den ubesejrede stime, når de møder Southampton, og det kunne blandt andet byde på en startplads til Alex Iwobi. Det ville blot være hans anden start i denne sæson.

Ancelotti siger:

“Vi må bruge andre spillere, der har vist, de ønsker at spille. Det må jeg finde ud af, men vi har et stærkt line-up til kampen mod Southampton. Alex er en spiller, der arbejder hårdt. Han er hurtig og har kvalitet. Han er en spiller, der kan gøre holdet bedre”

“Han har potentielt muligheden for at spille, men vi har også Bernard og Anthony Gordon. Vi har mange muligheder for at erstatte Richarlison og James. Vi er allerede ved at se fremad.

Everton er nemlig også uden Richarlison, da den tidligere Watford-stjerne blev sendt i bad efter en tackling på Thiago Alcantara.