Jerome Rothen har kaldt Patrice Evra for respektløs, efter den tidligere United-back fejrede klubbens sejr over PSG på en videooptagelse. Nu truer Evra sin gamle holdkammerat med prygl. 

Da Manchester United vandt med 3-1 over PSG i Champions League forleden, lagde Patrice Evra en video på Instagram, hvor han går amok i jubelrus i selskab med Paul Pogba på tilskuerpladserne. Tilsyneladene i retning af PSGs ledelse, som sad i et bestemt hjørne på stadion. Den gestus blev for meget for den pensionerede kantspiller, Jerome Rothen, der spillede på hold med Evra i Monaco, og førstnævnte har kaldt videoen for respektløs. 

Det mener Patrice Evra åbenbart ikke, at Jerome Rothen bør have nogen mening om, så nu har han lagt en ni minutter lang video på sin instagram-konto, hvor han sviner ham til for fulde gardiner:

”Jeg fik at vide, at Rothen har sagt nogle beskidte ting om mig. Jeg troede ikke på det, men nu har selv set det på video. Din (Rothen) præmie bliver, at jeg giver dig en lussing, næste gang jeg ser dig,” siger Evra i videoen og fortsætter:

”Det her er ikke tomme trusler. Du ved, at vi vil se hinanden før eller siden. Du har altid været et røvhul(”a salty prick”). Jeg kan huske dengang, L’Equipe gav dig fem i karakter, mens andre af vores holdkammerater fik syv. Siden du var så paranoid, ringede du til journalisten og spurgte, hvorfor du ikke fik syv. Du er et røvhul. Stop med at fortælle løgne. Vær forsigtig. Vores veje skal nok krydses før eller siden. Det er jeg sikker på,” siger den tidligere Manchester United-anfører i videoen, hvor han også forklarer, hvorfor ham og Pogba gik sådan amok. 

Vis dette opslag på Instagram

@manchesterunited #ilovethisgame @paulpogba

Et opslag delt af Patrice Evra (@patrice.evra) den

”Under hele kampen sad der en velklædt mand bag ved os, som råbte ”det her er Paris!”, mens han kiggede på mig. Jeg sagde ikke noget, indtil dommeren fløjtede af, og så optog jeg den video, hvor jeg råber ”kom så Manchester!” Den franske presse mener, at jeg er en fjende af staten, fordi jeg ikke heppede på PSG. Er De Gulve Veste også min skyld? At PSG røg ud? Jeg er ligeglad. Franske medier er alt for fokuserede på min jubel. ”