Torsdag aften er der blevet trukket lod til kvartfinalen i den engelske FA Cup. Det har ført til, at der er flere Premier League-mandskaber, der skal op imod hinanden.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil handle hos rivalerne: Jagter målfarlig midtbanemand hos West Ham

Blandt andet skal Manchester United spille imod Leicester. Det vil sige, at danske Kasper Schmeichel kan se frem til at skulle spille mod De Røde Djævle i kvartfinalen i den engelske FA Cup.

Manchester City kommer til at stå over for Everton. Det er dog ikke kun blevet til opgør, hvor to Premier League-klubber skal stå over for hinanden.

Foruden de kampe, der er nævnt herover, er der også lagt op til et danskeropgør. Championship-klubben Bournemouth, der har Philip Billing med i truppen, skal nemlig står over for Southampton, hvor danske Jannik Vestergaard spiller.

De to hold, der skal mødes i den sidste kvartfinal, blev fundet torsdag aften, hvor Chelsea spillede mod Barnsley. Denne kamp vandt de 0-1 på et mål, der blev scoret af 23-årige Tammy Abraham i det 64. minut. Det vil sige, at det er Chelsea, der skal spille mod Sheffield United i den sidste kvartfinal.

LÆS OGSÅ: Ikke den bedste start: Zaha begik stor brøler ved lægetjek i Manchester United

Lodtrækning til FA Cuppens kvartfinaler ser således ud:

  • Everton - Manchester City
  • Bournemouth - Southampton
  • Leicester - Manchester United
  • Chelsea - Sheffield United