Annoncørbetalt indhold

Proteinpulver er et kosttilskud, som kan supplere dit daglige indtag af proteiner, så du er sikker på at du indtager nok proteiner i løbet af dagen. Træner du meget kan mangel på protein medføre at du taber noget af din muskelmasse og det kan derfor være en god idé at undersøge om du bær supplere din kost med proteinpulver, så du sikre dig at du får dækket dit behov. Læs med her og bliv klogere på proteinpulver generelt og hvilken der er den bedste proteinpulver for dig. 

Hvorfor?

Træner du meget kan det været et godt supplement til din træning at indtage proteinpulver. Dette er dog ikke et krav for at du kan få dækket dit behov for protein, men hvis du vil være sikker på at du får nok protein, så du kan blive stor og stærk så kan proteinpulver være en stor hjælp. Derudover er proteinpulver en nemt supplement til din daglige kost, da de ikke kræver mere end et glas vand og en skefuld proteinpulver. Det er altså også let at medbringe til din træning. 

Hvornår?

Du kan i princippet indtage proteinpulver, når du har lyst uanset om det er før, under eller efter du har trænet. Dog vælger det fleste at indtage proteinpulver omkring en halv time efter de har afsluttet deres træning. Netop fordi dette kosttilskud er bekvemmeligt at tage med sig kan du medbringe falske, vand og proteinpulver det fleste steder, hvor du træner og indtage det efter din træning. 

Hvilken?

Der findes et hav af forskellige typer af proteinpulver og der er ikke én type af disse, der er væsentligt bedre end de andre. Hvilken type du skal vælge at supplere din kost med afhænger derfor af dine egne præferencer. Først og fremmest findes der proteinpulver med utallige forskellige smage. Du kan eksempelvis få klassiske smage som vanilje og chokolade, eller mere friske smage som jordbær, blåbær og fersken. Der er altså stor mulighed for at finde en smag, som du vil kunne lide. Derudover kan proteinpulver bestå af forskellige typer af protein. Er du eksempelvis veganer, så er det muligt at købe proteinpulver der ikke er baseret på animalsk protein.