FC Barcelona er havnet i nye problemer.

Joan Laporta og Barcelonas bestyrelse står over for udfordringer denne sommer.

For selvom UEFA ikke har sanktioneret klubben, lider de stadig under økonomiske problemer, hvilket begrænser deres evne til at tiltrække nye spillere.

Desuden er deres planlagte midlertidige flytning til Montjuic-stadionet blevet mødt med skuffelse.

Og selvom Barcelona i skrivende stund oplever en begivenhedsrig sommer, hvor der svirrer mange rygter om mulige transfers, så er det indtil videre blot blevet til Íñigo Martínez og Ilkay Gündogan.

På trods af forsøgene på at styrke truppen har Barcelona haft svært ved at sikre underskriften af visse spillere. Arda Güler har eksempelvis valgt at takke ja til Real Madrids tilbud frem for Barcelonas. Dette har ført til kritik af klubbens sportsledelse, som påstås at lække alt fra forhandlinger til tilbud.

Samtidig kæmper Barcelona med at skabe økonomisk balance, og de har ikke lagt skjul på, at de prøver at skille sig af med spillere som Kessié, Ansu Fati, Raphinha og Ferran Torres.

Men desværre har klubben ikke modtaget tilstrækkelige tilbud, da andre klubber er opmærksomme på Barcelonas behov for at afhænde spillere og derfor forsøger at udnytte situationen.

Så selvom der stadig er lang tid tilbage af sommeren, står bestyrelsen over for udfordringer med at løse denne hovedpine.

Et overraskende delemne for Barcelona-ledelsen er også den begrænsede efterspørgsel efter sæsonkort til Lluís Companys de Montjuic-stadionet.

På grund af renoveringsarbejdet på Camp Nou er Barcelona tvunget til midlertidigt at ændre deres hjemmebane og på trods af en forventning om 27.000 anmodninger om sæsonkort, så har klubben kun modtaget 16.864 anmodninger. Dette tal rejser spørgsmål om fansenes vilje til at følge holdet til Montjuic.

Og selvom der stadig kan ske en lang række ting i løbet af sommeren, er det klart, at Joan Laporta og Barcelonas bestyrelse står over for en række udfordringer.

Klubbens økonomiske problemer og manglende tilstrækkelige tilbud på spillere kombineret med den afdæmpede interesse for sæsonkort giver bestyrelsen en stor hovedpine kort før sæsonstart.