Ifølge den italienske Sky Sports-journalist, Fabrizio Romano, ser det ud til, at Manchester United har tabt transferkampen om den blot 19-årige Moises Caicedo.

LÆS OGSÅ: Journalister afviser spekulationer: Spansk profil skifter ikke til United

Den anerkendte journalist har nemlig meddelt, at Brighton Hove & Albion er nået til enighed med Independiente del Valle, hvilket betyder, at i fremtiden vil tørne ud for Premier League-klubben.

Efter sigende skulle aftalen lyde på en transfersum på 6 millioner euro, hvilket svarer til 44 millioner danske kroner. Desuden skulle det blot være en godkendt arbejdstilladelse, der afholder Brighton fra at offentliggøre indkøbet.

“Bekræftet. Brighton ‘sikre’ på at skrive under med Moises Caicedo i de kommende dage. Aftalen med Independiente del Valle er indgået på €6m. #bhafc [Brighton Hove & Albion] venter nu på arbejdstilladelsen for at kunne gennemføre handlen,” har Romano skrevet på sin Twitter-profil.

Manchester United har også været sat kraftigt i forbindelse med det 19-årige talent. Angiveligt har interessen dog ikke været stor nok, da de ikke har afgivet et officielt bud på spilleren.

LÆS OGSÅ: PL-profil foretrækker skifte til Arsenal over United- eller Liverpool-skifte

Det vil også sige, at De Røde Djævle fortsætter deres stilhed i det nuværende transfervindue. Indtil videre har det nemlig kun budt på få afgange fra klubben. Der er endnu ingen nye spillere, der er blevet præsenteret på Old Trafford.