Paul Pogba har i lang tid været rygtet væk fra Manchester United. Mange forventer, at han er i færd med at spille sine sidste måneder for De Røde Djævle, da han til sommer vil søge nye græsgange.

LÆS OGSÅ: Medie: Real Madrid tilbyder David Alaba gigantisk løn

Spillere har ganske vist ikke selv udtalt sig i denne forbindelse, men hans agent Mino Raiola har været meget verbal omkring emnet. Han har flere gange givet udtryk for, at han mener, at Pogba vil være bedre tjent med en anden klub. Derudover har han også understreget, at de arbejder på at finde en ny klub til franskmanden.

Nu fortæller den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano dog, at der særligt er én ting, der kan forhindre et sommerskifte for Pogba. Både PSG, Real Madrid og Juventus har vist interesse for Pogba, men han er ikke den eneste spiller, de har på radaren. Fælles for alle tre klubber er, at de ifølge Fabrizio Romano også holder nøje øje med Houssem Aouar fra Lyon.

Derfor afhænger hans mulige skifte fra Manchester United til en af de tre førnævnte klubber i høj grad af Houssem Aouar fra Lyon. Her er der nemlig tale om en enten-eller-situation. Der er ingen af holdene, der har planer om at hente begge spillere, fortæller Fabrizio Romano.

LÆS OGSÅ: Man United-legende opfordrer United til at forlænge med ‘fremragende’ spiller

På det seneste har Pogba vist bedre takter i Manchester United, men ifølge hans agent Mino Raiola har det dog ikke ændret på noget. De søger derfor fortsat efter en ny klub til franskmanden, der derfor kan være på vej videre til sommer. Om det bliver aktuelt, må tiden vise.