Manchester United skulle som bekendt have tørnet sammen mod Liverpool i et sandt storopgør i Premier League, men dette blev spoleret af den store menneskemængde, der befandt sig både omkring og på Old Trafford, hvorfor det altså endte med at blive udskudt.

LÆS OGSÅ: Sviner United og Liverpool: “Tag deres titler fra dem”

Der har dog været flere grupper, der har meldt ud, at man vil markere endnu en protest mod Glazer-familien, når det udskudte opgør finder sted, hvilket sker torsdag aften.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær udtalte, at han havde set frem til at sende sit mandskab på banen, og at han derfor var skuffet over, at man ikke kom til at spille. Han vil derfor umiddelbart være glad for, at man har valgt at intensivere sikkerheden på stadion.

Det bliver derfor svært for fansene at bryde ind, som de formåede at gøre sidst, ifølge Sky Sports.

De skriver, at det blandt andet dækker over mere omfattende barrikader og barrierer ved den sydøstlige kvadrant, da det var her, at fansene sikrede sig adgang til Old Trafford senest. Manchester United valgte dog også at øge sikkerheden ved træningsanlægget, hvilket skete efter, at 20 fans troppede op på Carrington, som ønskede at snakke med Ole Gunnar Solskjær.

Menneskemængden, der fik kampen udskudt, talte 2.000 mennesker, men en United-supportergruppe forventer til det nye opgør, at der kommer op mod 10.000 protesterende fans, hvorfor dette altså kan ende med at blive den mest markante fanprotest.

LÆS OGSÅ: Barca har besluttet sig i forhold til Riqui Puigs fremtid

Om Manchester United og Liverpool ender med at spille North West Derbyet i London, vil kun tiden vise.