I en hændelsesrig kamp i 3F Superligaen søndag aften, overraskede FC Midtjylland fodboldfans ved at sikre en sejr på 3-2 mod AGF, på trods af at have været reduceret til ni spillere.

Kampen, der fandt sted på Ceres Park i Aarhus, var en sand rutsjebanetur af følelser for både spillere og tilskuere.

FC Midtjylland, der jagtede Brøndby i toppen af ligaen, kom under tidligt pres fra et angrebslystent AGF-hold. Presset resulterede i et straffespark til AGF, efter Mikael Anderson blev nedlagt i feltet.

Patrick Mortensen omsatte sikkert chancen til 1-0. Trods målet, slap AGF ikke foden fra speederen, men et mål fra Tobias Bech blev annulleret efter VAR-tjek for offside. FCM fik dog udlignet kort før pausen ved Cho Gue-sung, efter et klodset straffespark begået af AGF.

Anden halvleg bød på endnu mere drama. FCM gik foran 2-1, men glæden blev kort, da Paulinho modtog sit andet gule kort og efterlod sit hold med ti mand.

Situationen forværredes for FCM, da Sverrir Ingi Ingason også modtog sit andet gule kort, hvilket reducerede holdet til ni spillere. AGF udnyttede overtallet og udlignede til 2-2 på endnu et straffespark, denne gang omsat af Mortensen.

Trods den tilsyneladende uoverkommelige situation, lykkedes det for FC Midtjylland at finde nettet dybt inde i dommerens tillægstid. Charles brød igennem og scorede det afgørende mål, som sikrede en utrolig 3-2 sejr til de ni mand fra Midtjylland.