FC København har bekræftet, at en udenlandsk klub har vist interesse for deres sportsdirektør, Peter Christiansen, også kendt som ‘PC’. Klubben er i gang med forhandlinger om et muligt salg, men har ikke afsløret, hvilken klub der er tale om.

Det skriver Bold.dk.

Muligt skifte til udlandet

FCK har modtaget en henvendelse fra en udenlandsk klub vedrørende en potentiel ansættelse af sportsdirektør Peter Christiansen. Dialogen er ikke afsluttet, og der er endnu ikke indgået nogen aftale mellem parterne. “FCK har ikke yderligere kommentarer for nuværende, men der kommer en udmelding fra klubben, når der foreligger en afklaring, skriver de. ,” udtaler FCK.

Christiansens tid i FCK

Peter Christiansen har været en central figur i FC København siden april 2021. Før sin tid i FCK havde han roller i AGF og Randers FC. Rygterne går på, at Wolfsburg kan være den interesserede klub, hvilket ville betyde en genforening med Jonas Wind og Kamil Grabara, som Christiansen tidligere har solgt til tyskerne. Wolfsburg, som også har den danske spiller Joakim Mæhle i truppen, sluttede som nummer 12 i Bundesligaen denne sæson.