En af de spillere, der er blevet kædet sammen med en transfer til Manchester United, er ingen ringere end den danske landsholdsspiller Morten Hjulmand.

Den 24-årige midtbanespiller har i denne sæson gjort sig bemærket i den portugisiske klub Sporting, hvor han har imponeret med sin spilforståelse og tekniske færdigheder.

Hjulmands præstationer har ikke kun fanget opmærksomhede hos talentspejdere og fodboldfans; Manchester Uniteds anfører, Bruno Fernandes, har også udtrykt sin beundring for danskeren.

Fernandes, der selv har en fortid i Sporting, fremhævede i et interview med den portugisiske avis A Bola, hvordan Hjulmand sammen med andre nøglespillere fra Sporting kunne være en stærk tilføjelse til Premier League.

Specifikt nævnte han Hjulmand og Morita som vitale spillere for Sportings midtbane, og roste deres evne til at organisere spillet og holde boldbesiddelsen under pres.

Med Christian Eriksens forventede afgang fra United til sommer, og Rasmus Højlunds nuværende position i klubben, kunne Hjulmands tilføjelse sikre fortsat dansk repræsentation på højeste niveau i engelsk fodbold.

Hjulmand har allerede markeret sig med 41 kampe for Sporting i denne sæson, hvor han har været en nøglespiller for træner Ruben Amorim.

Ud over interesse fra Manchester United, har Hjulmand også været nævnt i forbindelse med en mulig transfer til FC Barcelona.