Liverpool-manager Jürgen Klopp har udtrykt stor beundring for Willian.

Willian fik sin kontrakt ophævet af Arsenal tilbage i 2021, og blev betegnet som et stort flop.

Willian er nu nøglespiller for Fulham, og han har vist sig at være en fremragende fodboldspiller, der kan gøre en forskel i Premier League. Klopp er også en stor beundrer af ham.

Arsenal hentede Willian fra Chelsea på en fri transfer i sommeren 2020.

Den brasilianske spiller blev set som en, der kunne tilføre kvalitet og erfaring til Arsenals unge hold, og Mikel Arteta og Edu tilbød ham en lukrativ aftale. Men Willians tid på Emirates var en katastrofe. Han scorede kun ét mål i 37 optrædener for Gunners, og mange betragtede ham som en fiasko.

Efter kun én sæson hos Arsenal besluttede både Willian og klubben, at det var nok. Hans kontrakt blev ophævet, og han blev frigivet på en fri transfer. På trods af sin skuffende periode hos Arsenal, vurderer Liverpool-bossen Jürgen Klopp Willian som en af de største spillere i Premier League-historien.

Klopp udtalte sig om Fulhams angreb og sagde: “De har sat det op med, jeg ved ikke, [Raul] Jimenez i front eller hvem der nu spiller, eller [Carlos] Vinicius, og så har de en af de største spillere, Premier League nogensinde har set, der stadig er i gang og i gang og i gang [Willian].”

Efter en katastrofal periode hos Arsenal og en lige så skuffende tid tilbage i Brasilien med Corinthians, troede alle, at Willians karriere var forbi. Den brasilianske spiller var lige fyldt 34 sidste år, da Fulham besluttede at signe ham på en fri transfer.

Der blev løftet mange øjenbryn på det tidspunkt, men han har klaret sig rigtig godt.

Nu 35 år gammel, har Willian scoret tre mål i denne sæson. Han er stadig en stor trussel i angrebet, og hans kvalitet med bolden er slet ikke forsvundet. Liverpool vil være favoritter til at slå Fulham i morgen, men hvis Willian leverer en magisk præstation, kunne London-klubben skabe en overraskelse.