Ifølge Roberto Firmino så er angrebstrioen med brasilianeren, Salah og Mane først og fremmest blevet skarpe gennem hårdt arbejde på træningsbanen. 

Forud for Liverpools kamp mod Chelsea på Anfield søndag, gav Robert Firmino et interview til Sky Sports, hvor han fortalte om, hvordan klubbens offensiv er blevet så skarp, som den er. Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino har til sammen scoret 47 mål i Premier League i denne sæson. En statistik, der kan gøre en del forsvar nervøse. Men ifølge den 27-årige brasilianer er der ikke meget hokus pokus over deres partnerskab i front. 

”Det kommer alt sammen dag efter dag ved at arbejde sammen til træning. Vi har spillet sammen i snart tre år, og vi vokser hver dag. Til træning og i kamp kender vi hinanden til perfektion, og jeg håber, det fortsætter på denne måde,” siger han. 

Mohamed Salah havde indtil seneste runde mod Southampton ikke scoret i otte kampe. En relativ usædvanlig måltørke for egypteren. Hans angrebsmakker Firmino håber, at scoringen betød, at Salah er tilbage, hvor han skal være foran mål. 

”Det er meget vigtigt, at han scorer mål og hjælper os med at vinde kampe. Jeg er glad på hans vegne. Det var et afgørende mål, og det vigtigt, at han er i form både i ligaen og i Champions League.”

Hvad hans egen form angår, føler Firmino sig godt tilpas. Han har sammenlagt scoret 15 mål i 43 kampe i denne sæson.

”Jeg er 100 procent klar og har det fantastisk. Jeg har masser af tro på tingene, og jeg vil bare hjælpe mit hold med at vinde kampe og give alt, hvad jeg har på banen.”

Kampen mod Chelsea skal give tre point, hvis Liverpool skal holde sig på toppen i den intense duel om det engelske mesterskab med Manchester City. Roberto Firmino ser da også frem til opgøret. 

”Det er en klassisk kamp. Chelsea er et godt hold med fantastiske spillere – det ved vi. Men vi er 100 procent klar og fokuserede på at gøre vores bedste,” siger angriberen til Sky Sports.