Flamengos træner Jorge Jesus hylder Jordan Henderson, som hans hold fik fornøjelsen af at møde, da brasilianerne tabte finalen i VM for klubhold til Liverpool for nylig. 

Der er ingen, der er bedre end Jordan Henderson på hans position på midtbanen. Det mener i hvert fald Flamengos træner Jorge Jesus, der lovpriser Liverpool-anføreren, som han fik mulighed for at se på tæt hold, da de to hold tørnede sammen i finalen i VM for klubhold for et par uger siden. En kamp, som Liverpool vandt 1-0 på et mål i forlænget spilletid. 

Som Goal skriver, så får Jordan Hendersons betydning hos det succesfulde engelske mandskab, ikke altid den store opmærksomhed. Men det er forkert, mener Jesus.

”Henderson er den bedste på sin plads på midtbanen. Jürgen Klopp sætter ham aldrig af holdet, mens de to andre midtbanespillere – Naiby Keita og Georginio Wijnaldum – indimellem bliver erstattet,” siger Flamengos træner til CMTV. 

Jorge Jesus’ betragtninger bliver delt af Hendersons egen manager, der efter Liverpools sejr på 2-0 over Sheffield United i sidste uge, ikke var sen til at rose midtbanedynamoen. 

”Han er exceptionel. Han er fremragende. Det er utroligt, hvad han og Wijnaldum har præsteret med det antal kampe, de har spillet. Det tager jeg på ingen måde for givet,” sagde Jürgen Klopp ifølge Goal. 

Hvis der stadig er folk, der ikke kan se, hvor stor kvalitet Henderson bidrager med, så kan tyskeren ikke hjælpe dem, pointerede han. Så er det deres problem med andre ord. 

29-årige Jordan Henderson kom til Liverpool fra Sunderland i 2011, hvor han blev betragtet som et stort talent, som de fleste iagtagere dog mener, at han først for alvor har indfriet til fulde under Jürgen Klopps ledelse. ’Hendo’ har spillet 55 kampe for det engelske landshold. Hans største bedrift må siges at være, da han løftede Champions League-trofæet som anfører for Liverpool i juni måned sidste år.