Manchester United har tilbudt en lukrativ første professionelle kontrakt til det blot 17-årige talent Shola Shoretire, som også har oplevet interesse fra flere andre storklubber. Det omfatter blandt andet Paris Saint-Germain, FC Barcelona, Bayern München og Juventus.

LÆS OGSÅ: Mulighed for United: Alaba vil afvise Real Madrid for PL-klub på én betingelse

Han anses som værende en af de absolut bedste offensive midtbanespillere i hele Europa for hans alder. Ifølge Daily Mail vil Shoretire skrive under på sin aftalte med Manchester United i denne uge. Mediet skriver også, at der er tale om en kontrakt, der viser, hvor meget De Røde Djævle er interesserede i at sikre sig hans underskrift.

Til trods for, at han først fyldte 17 år tirsdag i denne uge, har han spillet for Uniteds U23-hold i et stykke tid. Dertil har han også trænet med førsteholdet, ligesom han af klubbens trænere er spået til at få sin debut for Ole Gunnar Solskjærs hold i denne sæson. Det er han endda blevet spået til, selvom der er stor konkurrence på hans position på førsteholdet.

LÆS OGSÅ: Medie: Thomas Tuchel vil hente Bayern München-profil til Chelsea

Han fik sin debut i UEFA Youth League allerede som blot 14-årig, hvilket gør ham til den yngste United-spiller til at få sin debut i UEFA Youth League. Dertil har han også spillet med i FA Youth Cup, hvor det lykkedes ham at tiltrække sig stor opmærksomhed fra en række af Europas største klubber. Flere af dem har angiveligt forsøgt at overbevise ham om, at han går en lysere fremtid i møde hos dem.