Christian Eriksen har haft en imponerende karriere i verdens mest prestigefyldte fodboldliga, Premier League.

I et nyligt interview med Viaplay har den danske landsholdsspiller delt sine tanker og følelser omkring sit spektakulære comeback til verdens bedste liga.

Efter et årti på de grønne baner i England, besøgte Viaplay Christian Eriksen i Manchester for at få et nyt perspektiv på de mest mindeværdige øjeblikke i en af Danmarks største spilleres karriere.

Christian Eriksen blev i interviewt bedt om at rangere sine største øjeblikke i Premier League.

Uden tøven pegede han på sin comeback-kamp for Brentford i 2022 som et særligt rørende øjeblik. Dette var hans første kamp tilbage efter den dramatiske episode, hvor han kollapsede på banen under en landskamp for Danmark mod Finland ved EM i sommeren 2021.

Denne begivenhed og hans efterfølgende comeback til fodboldscenen har været en inspirationskilde for mange og et bevis på Eriksens utrolige styrke og dedikation.

Eriksens karriere i Premier League har været fyldt med uforglemmelige øjeblikke, fra magiske mål til afgørende assists, der har bidraget til hans holdes succeser.

Du kan se eller gense flere af Eriksens fremragende præstationer her.

Christian Eriksen har uden tvivl sat sit præg på Premier League og fodboldverdenen. Hans rejse fra det skræmmende øjeblik på banen til at stå stærkere end nogensinde er en kraftfuld historie om genopstandelse og håb.

Eriksens karriere og comeback vil blive husket som et af de mest inspirerende kapitler i sportens historie.