Den danske landholdsspiller skal fremover slå sine folder i den italienske storklub.

Forleden dag kom det frem, at AGF-profilen vinker farvel til Danmark fodbold og i stedet drager til den italienske storklub Inter.

Men nu har endnu en historie set dagens lys.

Inter kan nemlig løfte sløret for, at den danske landsholdsprofil Sofie Junge Pedersen har taget et skridt videre i sin karriere ved at bytte Juventus ud med Inter.

Og den 31-årige midtbanespiller har sat sin underskrift på en kontrakt, der strækker sig frem til sommeren 2025.

Det skriver Inter på deres hjemmeside.

Efter at have tilbragt tre succesfulde sæsoner hos Juventus, hvor hun var en nøglespiller og bidrog til klubbens italienske mesterskaber og pokalsejr, er det nu tid til at søge nye græsgange for landsholdsspilleren.

Og overgangen til Inter repræsenterer en spændende mulighed for den danske stjerne, der fortsætter sin fodboldkarriere i Italien.

Sofie Junge Pedersen har en imponerende fodboldbaggrund, der inkluderer tidligere ophold hos klubber som IK Skovbakken og Fortuna Hjørring i Danmark, FC Rosengård i Sverige, Levante i Spanien og Vittsjö også i Sverige.

Derudover har hun været en fast bestanddel af det danske landshold siden sin debut i 2011.

Og netop VM står inden længe for døren for det danske kvindelandshold, der så sent som i går vinkede farvel til Danmark og i stedet rejste afsted til VM i Australien og New Zealand.

Sofie Junge Pedersen deltager også med det danske landshold ved VM, hvor hun og holdet forbereder sig til Danmark’s første kamp, der er planlagt til den 22. juli mod Kina, efterfulgt af kampe mod England og Haiti.