Lionel Messi fik sig noget af en velkomst i Miami.

Kraftig regn forsinkede Lionel Messis introduktion i Inter Miami. Til sidst lykkedes det dog at gennemføre ceremonien på det fyldte DRV PNK Stadium.

Efter at være blevet introduceret, gik den syvdobbelte Ballon d’Or-vinder ind på midten af banen på en catwalk. Her blev han præsenteret for sin nye trøje med nummer 10 på ryggen. Derefter talte han til de mange tilskuere.

“Jeg er glad for at være kommet til denne by med min familie, og for at have valgt dette projekt. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kommer til at nyde det rigtig meget”, sagde Messi ifølge The National News.

“Vi skal hygge os, og der skal ske store ting. Mange tak. Tak til jer alle for denne dag”, lød det videre fra den argentinske troldmand.

Han lagde heller ikke skjul på, at han glæder sig til at trække i fodboldstøvlerne og komme på grønsværen:

“Jeg kan ikke vente med at begynde at træne. Jeg mærker samme ønske om at konkurrere, som jeg altid har gjort. Jeg vil vinde og hjælpe Miami med at fortsætte med at vokse”.

Samme dag blev det også offentliggjort, at Inter Miami har hentet tidligere Barcelona-spiller Sergio Busquets. Han har fået en aftale, der løber frem til 2025.

Busquets forlod Barcelona denne sommer, efter hans kontrakt med klubben udløb. Det var en fordel for Inter Miami, der derfor ikke har betalt for at hente ham.