Aarhusianske fodboldfans står over for en storkamp med lige dele forventning og bekymring.

Bekymringen kommer da to af AGFs profiler, Tobias Mølgaard og Mikkel Duelund, har meldt afbud til den afgørende pokalfinale mod Silkeborg IF den 9. maj.

Denne nyhed kommer som et hårdt slag for holdet, der allerede kæmper med en række skader.

Tobias Mølgaard, der længe har været en stærk skikkelse i forsvarsarbejdet, har døjet med vedvarende skader i baglårene siden tidligere opgør i pokalturneringen mod Brøndby i 2023.

Selvom han fik en kortvarig tilbagevenden mod OB tidligere på foråret, har han ikke kunnet komme i den nødvendige kampform til at deltage i finalen.

Mikkel Duelund er ligeledes ude af spil efter at have vrikket om på anklen i den sidste kamp mod FC København.

Derudover er flere spillere stadig i tvivl om deres deltagelse. Kevin Yakob er fortsat ude af spil efter en knæoperation, og selvom Benjamin Hvidt, Frederik Brandhof, Nicolai Poulsen, og Jonas Jensen-Abbew er tilbage på banen, spørges der stadig til deres fulde kampklarhed.

Det forbliver usikkert, hvorvidt Felix Beijmo og Michael Akoto bliver kampklar i tide, selvom de selv udtrykker håb om at nå det.

Med disse udfordringer står AGF over for en vanskelig opgave i Parken mod et Silkeborg-hold, der hudflettede FC Midtjylland i deres sidste kamp.