Manchester United står over for en forandring af deres midtbane i den kommende sommer, hvis Casemiro og Christian Eriksen forlader klubben. Denne ændring ville nødvendiggøre en søgning efter nye spillere til at styrke holdets kerne.

Klubben afventer afgørelserne omkring de to spilleres fremtid, før de lægger en fast strategi for transfervinduet. Det skriver GiveMeSport.

Christian Eriksen og brasilianske Casemiro har været centrale skikkelser på Uniteds midtbane, men deres fremtid i klubben er usikker.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil have forsvarsstjerne fra Barcelona

Eriksen, der nærmer sig de sidste 12 måneder af sin kontrakt, har en ugeløn på 1,1 millioner kroner om ugen. Han kan være på vej væk på en fri transfer, hvis et salg ikke bliver en realitet i sommerens vindue.

Casemiro, som er blandt holdets bedst betalte med en ugeløn på omtrent 2,6 millioner kroner, er også et emne blandt flere klubber, der gerne vil styrke deres egne rækker med en erfaren og pålidelig midtbanespiller.

Disse to spillere kunne frigøre betydelige midler for United, som kan geninvesteres i at bringe friske kræfter ind på holdet.

LÆS OGSÅ: Jürgen Klopp overvejer ny topstilling

Ifølge transfereksperten Fabrizio Romano, har klubben dog endnu ikke fastlagt specifikke hovedmål for transfervinduet, selvom det nærmer sig.

Dette indikerer, at klubben stadig er usikker på de to spilleres beslutninger og muligheder.