Odense Boldklub (OB) står over for alvorlige udfordringer i denne Superliga-sæson, hvor de balancerer på kanten af nedrykning.

Klubben har kun opnået to sejre i de sidste ti kampe under ledelse af Søren Krogh, som overtog trænerposten permanent i december 2023 efter at have fungeret som midlertidig cheftræner.

Trods denne skrøbelige situation har OBs fodbolddirektør, Björn Wesström, udtrykt sin tillid til Krogh. Wesström fastholder, at en fyring af træneren ikke er under overvejelse, selv med klubben placeret faretruende tæt på nedrykningsstregen.

Det skriver bold.dk.

Klubbens aktuelle præstationer kunne lede mange til at spekulere i Kroghs fremtid hos fynboerne. OB ligger blot to point over Vejle, som befinder sig under nedrykningsstregen.

Efter endnu et nederlag på hjemmebane – denne gang et nederlag på 1-2 til Hvidovre – har OB ikke vundet en hjemmekamp i de sidste 14 forsøg.

Spørgsmål omkring Kroghs position og fremtid er derfor naturlige, men Wesström ser ikke ændringer i den nære fremtid.

“Der findes aldrig garantier for noget,” siger Wesström, “han kan få et nyt job i aften og tage afsted. Men vores ønske er, at han bliver her sæsonen ud.”

Med en afgørende kamp mod Vejle på mandag, hvor OB kan skabe lidt afstand til nedrykningsstregen, er der meget på spil.

Wesström har også påtaget sig det overordnede ansvar for klubbens præstationer, og understreger, at samarbejde og fokus på at sikre point er afgørende i denne kritiske periode.

Wesström og Krogh arbejder tæt sammen for at forberede holdet på kampen, hvor en sejr kan give OB nødvendigt pusterum og måske endda en mulighed for at undgå nedrykning.