Der er god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne for den danske landsholdsprofil.

Yussuf Poulsen har god grund til at smile lidt ekstra for tiden.

For udover, at han kan glæde sig over at være RB Leipzig-spiller frem til 2024 – så har han også brugt sommeren på noget ganske særligt uden for grønsværen.

Sommeren har bragt en helt særlig glæde til Yussuf Poulsen, der efter længslen og ventetiden er han endelig i stand til at fejre sin store kærlighed, Maria, og deres bryllup.

Parret havde oprindeligt planlagt at holde bryllupsfesten i 2020, men COVID-19-pandemien satte en stopper for deres planer.

Og for nylig kunne Yussuf Poulsen og Maria så endelig holde deres længeventede bryllupsfest på det smukke Kokkedal Slot i Nordsjælland.

Det skriver B.T.

Aftenen blev ledsaget af musikalske indslag fra talentfulde kunstnere som Malte Ebert og skabte den perfekte stemning til fejringen.

Og da natten faldt på, blev himlen oplyst af et spektakulært fyrværkerishow, der gav festen den ekstra touch af magi. Slottet nord for København blev badet i farver og gnister, hvilket skabte en uforglemmelig atmosfære for Yussuf Poulsen og Maria samt deres kære.

Brylluppet markerer ikke kun en forening af to hjerter, men symboliserer også sejren over udfordringerne og håbet for fremtiden.

Yussuf Poulsen og Maria kan nu se frem til at fortsætte deres kærlighedsrejse og skabe mange lykkelige øjeblikke sammen.