Londonklubben vil have forstærkninger i kampen for at vende tilbage til den absolutte top i Premier League. Og her skulle franske Steven Nzonzi være et bud. 

’The Gunners’ er ikke der, hvor klubben hører til, hvis man spørger mange Arsenal-fans. Klubben ligger i øjeblikket nummer fem i Premier League, og kvalifikation til Champions League er stadig en realistisk mulighed.

Men sæsonen har budt på nedture i mødet med andre tophold, og Arsenal har ikke været i Champions League siden 2016. Det skal der laves om på, så derfor er der en masse transferrygter i omløb.

Et af dem omhandler Romas franske midtbanespiller, Steven Nzonzi, der – som Mirror skriver – ifølge bulletiner fra Italien skulle være en mand, som klubben har set sig lun på.

Nzonzi skiftede i sommer til Roma fra Sevilla for cirka 220 millioner kroner. Han har dog ikke formået at blive fast mand i den romerske startopstilling. 

Af andre spillere, der rygtes til Arsenal, er blandt andet Lilles 23-årige kantspiller, Nicolas Pepe, der  – som Metro skriver – kan være på vej til en storklub, hvor Arsenal, Manchester United og Bayern München nævnes.

Pepe har scoret 16 gange i alle turneringer i år for den franske klub, men ifølge rygter vil Lille tage sig godt betalt for spilleren. Han vurderes til at koste i omegnen af 600 millioner kroner. Så Arsenal skal punge dybt, hvis de vil sikre sig kantspilleren.

Nicolas Pepe har gjort sig bemærket i mange iagttageres og blandt andet Jose Mourinho har været ude med roser.

Hvis Arsenal skal få råd til spillere i den prisklasse, er den gængse vurdering, at klubben er nødt til at sikre sig deltagelse i næste sæsons Champions League.

Efter at Mesut Özil er røget ud af startopstillingen hos Unai Emery og rygtes væk fra Arsenal, kan det være, at tyrkeren bliver solgt, så der er penge til nye spillere som eksempelvis N’Zonzi eller Pepe.