Fulham er på jagt efter Arsenals 23-årige angriber Emile Smith Rowe og forbereder et bud til sommerens transfervindue. Smith Rowe har haft en hård tid med få minutter på banen på grund af skader og konkurrence fra Gabriel Martinelli og Leandro Trossard, hvilket har gjort ham til en marginal spiller hos Mikel Arteta.

Smith Rowe fik sit gennembrud i anden halvdel af 2020-21 sæsonen, hvor han var en nøglefigur i at redde Arsenals sæson. I sæsonen efter scorede han hele 10 mål i Premier League. Men de seneste to år har været frustrerende for den unge angriber, med kun to assists i 19 kampe og blot tre Premier League starter i den sidste sæson.

Det skriver Sports Mole.

Smith Rowes fremtid i fare

Med to år tilbage på sin kontrakt med Arsenal skal Smith Rowes fremtid afgøres i de kommende uger. Hans repræsentanter planlægger at mødes med Arsenal-ledelsen for at drøfte hans muligheder. Usikkerheden omkring hans fremtid har tiltrukket Fulhams interesse, og de har gjort ham til en prioritet i deres transfervindue.

Fulham står over for potentielt at miste to af deres kantspillere, Willian og Bobby Decordova-Reid, hvis kontrakter udløber ved månedens udgang. Willian overvejer tilbud fra Saudiarabien, mens Decordova-Reid har fået tilbudt en ny aftale, men det er usikkert, om han accepterer.

Arsenal-karriere på pause

Smith Rowe har været en del af Arsenals akademi siden 2010 og har spillet 115 kampe for førsteholdet, hvor han har scoret 18 mål og lavet 13 assists. Til trods for sine skadesproblemer kunne Arsenal potentielt sælge ham for mindst 20 millioner pund, hvilket svarer til cirka 173 millioner danske kroner. Med konkurrence fra Trossard og Martinelli om venstre kant-positionen og Declan Rice på den centrale midtbane, er der ikke længere plads til Smith Rowe i Artetas planer.

Det ser ud til, at tiden er inde for Smith Rowe til at finde nye udfordringer og genstarte sin karriere væk fra Emirates.