De fleste havde nok ventet et andet resulat i Premier League, da Tottenham Hotspur blev slået med hele 3-0 af Fulham.

Det forhindrede Tottenham i at rykke op på fjerdepladsen i ligaen.

Fulham viste sig at være overlegne på banen og fortjente deres sejr, som satte en stopper for Tottenhams syv kampe lange sejrsrække på Craven Cottage. Nederlaget markerede også enden på Tottenhams imponerende stime, hvor de havde scoret i hver eneste liga-kamp under træner Ange Postecoglou, en stime der strakte sig over 39 kampe.

Med denne sejr holder Fulham liv i håbet om en europæisk placering, da de nu kun er fem point fra top syv.

Kampen begyndte med, at Fulham var tæt på at score indenfor de første to minutter.

Rodrigo Muniz’ første forsøg blev blokeret af Cristian Romero, og Andreas Pereiras efterfølgende skud blev også afvist.

Fulham fortsatte med at presse på, og efter en række forsøg lykkedes det dem at bryde dødvandet lige før pausen, da Antonee Robinson med et fremragende indlæg fandt Muniz, som bragte Fulham foran. Efter pausen fordoblede Fulham føringen, og Muniz sikrede sig en dobbelt med holdets tredje mål efter en times spil.

Tottenham havde muligheder for at komme tilbage i kampen, men manglede skarpheden foran mål. Fulham var effektive og udnyttede deres chancer, hvilket resulterede i en velfortjent sejr.

På trods af flere forsøg fra Tottenhams side, formåede de ikke at overvinde Fulhams forsvar, hvor især Antonee Robinson udmærkede sig med en fremragende indsats i både forsvar og angreb.