I en intens og dramatisk Superliga-kamp søndag aften sikrede FC København sig en vigtig 3-2 sejr over AGF, der holdt dem i tæt løb med ligaens øvrige tophold. På hjemmebanen Parken udmærkede den islandske angriber Orri Oskarsson sig med et hattrick, der cementerede hans status som aftenens ubestridte helt.

Første halvleg bød på chancer fra begge hold, men målmandsredninger holdt stillingen på 0-0 ved pausen.

FC København måtte omrokere i angrebet, da Andreas Cornelius, ramt af en skade, måtte lade sig udskifte. Ind kom Oskarsson, og han skulle snart vise sig at være en skelsættende figur for kampens udfald.

Efter pausen brød Oskarsson dødvandet med et mål fra et hjørnespark, som først blev annulleret, men efter VAR-gennemsyn blev godkendt.

AGF lod dog ikke til at give op og udlignede til 1-1 efter et drop af Grabara og endnu en VAR-situation-

Oskarsson svarede igen med sit andet og tredje mål, hvor det sidste mål kom i de døende minutter af kampen.

AGFs forsøgte med et comeback og fik reduceret ved Tobias Anker. Hans første mål i Superligaen.

Denne sejr bringer FCK tilbage i kampen om mesterskabet, og med Oskarssons præstationer kan fansene have forhåbninger om en spændende afslutning på sæsonen.