I den spanske Segunda Division har den danske angriber Martin Braithwaite endnu engang vist sit værd.

I en kamp mellem Espanyol og Elche leverede Braithwaite både en scoring og en assist, hvilket bidrog til en spændende 2-2 uafgjort.

Denne præstation kommer i en tid, hvor diskussioner omkring spillerudtagelser til det nationale hold er på sit højeste.

Braithwaites evne til at finde nettet er blevet bemærket på trods af at han spiller i en liga, der ikke regnes for at være blandt de allerstærkeste. Hans konsistens i målscoringen understreger hans potentiale som en værdifuld spiller for ethvert hold.

Spørgsmålet om, hvorvidt Braithwaite bør medtages på det danske landshold til kommende internationale turneringer, er blevet en varm kartoffel blandt fans og kommentatorer. Mange mener, at hans præstationer fortjener anerkendelse, mens andre stiller spørgsmålstegn ved niveauet af konkurrence i Segunda Division.

Denne debat er endnu mere relevant i lyset af konkurrencen fra andre danske angribere, som præsterer i højere rangerede ligaer.

Spillere som Yussuf Poulsen og Jonas Wind, der begge har vist gode takter i mere prominente ligaer, sætter Braithwaites bidrag i et andet perspektiv. Skal han vælges frem for etablerede navne, eller skal landsholdet investere i spillere, der konkurrerer på de største scener?

Martin Braithwaites seneste indsats for Espanyol vil helt sikkert ikke gå ubemærket hen, og det bliver spændende at se, hvordan hans fremtid på det nationale hold vil udfolde sig. Hans fortsatte præstationer i Spanien vil være afgørende for hans chancer for at repræsentere Danmark på internationalt niveau.