Flugten fra europæisk fodbold fortsætter mod mellemøsten.

For efter at være blevet fyret af PSG i juli, har mestertræneren Christophe Galtier nemlig allerede fundet sin nye arbejdsgiver.

Han skal stå i spidsen for de forsvarende qatarske mestre, Al-Duhail, hvor han overtager tøjlerne efter argentinske Hernan Crespo.

I en pressemeddelelse skriver klubben på sin hjemmeside:

“Al-Duhail Sports Club Management har afsluttet procedurerne for kontrakt med den franske cheftræner Christophe Galtier om at overtage den tekniske ledelse af førsteholdet, som efterfølger den argentinske træner Hernan Crespo.

Galtier, født i 1966, regnes for et af de navne, der gjorde sig gældende hos franske klubber, da det lykkedes ham at vinde den franske ligacuptitel med Saint-Etienne, den franske ligatitel med Lille, mens han vandt den franske Champions Cup-titel med Paris Saint-Germain.”

Skal vende skuden

Selvom Al-Duhail altså er forsvarende mestre i Qatar, er sæsonen ikke ligefrem startet tilfredsstillende.

I skrivende stund ligger klubben på fjerdepladsen i Stars League (den bedste række i Qatar), og det var da også den haltende sæsonstart, der endte med at koste Crespo jobbet.

I Al-Duhail kommer Galtier blandt andre til at råde over den tidligere Liverpool- og Barcelona-profil Philippe Coutinho.

57-årige Galtier startede sin trænerkarriere i 2009, hvor han blev cheftræner for AS Saint-Étienne.

I sine yngre dage tilbragte Galtier meste af sin spillekarriere i Frankrig med sin hjembyklub Olympique de Marseille.