Gareth Bale er på jagt efter en ny klub, da det af Real Madrid er blevet bekræftet, at han forlader den spanske klub denne sommer.

I lang tid har der været tvivl om, hvad fremtiden har at byde på for Gareth Bale – og det er der. Den 32-årige angriber har nemlig endnu intet meldt ud om sin fremtid.

– LÆS OGSÅ: Bayern München med nyt bud på Sadio Mané

Det eneste, der er blevet gjort klart er, at han ikke kommer til at fortsætte i Real Madrid. I stedet vil han søge mod en ny klub, når hans kontrakt med Los Blancos udløber inden længe.

Det har ført til, at han er blevet kædet sammen med en lang række klubber. Der er dog meget, der tyder på, at Bale kan være på vej retur til Premier League denne sommer.

I hvert fald skriver 90min, at han er at finde på radaren i intet mindre end tre engelske klubber. Mere konkret skulle der være tale om Aston Villa og Newcastle samt Tottenham, hvor han før har spillet.

I 2021/22-sæsonen blev det ikke til meget spilletid for Bale, da han kun blev sendt på banen i syv kampe. I alt blev det til kun 290 minutter på banen.

– LÆS OGSÅ: Medie: Braithwaite åben for at indgå i byttehandel med La Liga-klubben

I de syv kampe, hvor han var i aktion, blev det til et enkelt mål. Og nu har han sagt jagten ind på, hvad der skal være hans næste klub, hvilket også gerne skulle føre mere spilletid med sig.