I en kampen mod Liverpool kæmpede Manchester United sig til et 0-0 resultat på Anfield.

Kampen blev en skuffelse for mange, især for de forventningsfulde Liverpool-fans.

Gary Lineker og Alan Shearer, to prominente fodboldpersonligheder, har ikke lagt skjul på deres skuffelse over kampens niveau, især Manchester Uniteds præstation.

Liverpool, under ledelse af Jürgen Klopp, dominerede kampen, men manglede den afgørende skarphed foran mål.

Det var Rasmus Højlund, der var tættest på en scoring, men han blev afvist af Alisson.

Efter nogle markante sejre over United i de seneste år, herunder en 7-0 ydmygelse af Erik ten Hags hold i marts, var Liverpool storfavoritter. Kampen udviklede sig også til en ensidig affære, hvor Uniteds defensive tilgang effektivt neutraliserede Liverpools angreb.

Gary Lineker beskrev kampen som en “våd krudttønde” i den seneste udgave af The Rest is Football-podcasten. Han fremhævede, at der næsten ikke var chancer i kampen, og den eneste underholdning var Trent Alexander-Arnolds pasningsspil.

Lineker refererede til en besked fra en Manchester United-støttende ven, der sagde, at kampens højdepunkt var at se Johnny Evans sparke bolden ned ad sidelinjen i håb om, at Antony måske kunne nå den og vinde et indkast. “Vi taler om Manchester United, som om de er et League Two-hold, der går til Anfield og kæmper for et uafgjort,” sagde Lineker.

Alan Shearer var lige så lidt imponeret og beskrev kampen som “rådden”. “Jeg kan ikke tro, jeg måtte se den live og derefter sidde og se den igen til Match of the Day,” sagde han.

“Det var en forfærdelig kamp, standarden var dårlig. Liverpool var det bedre hold og havde flere chancer, mere besiddelse, men standarden af angrebsspillet fra begge hold var forfærdelig.”

Liverpool sidder nu på andenpladsen i Premier League-tabellen, to point efter Arsenal, forud for deres opgør på Anfield på lørdag.

Det skriver Liverpool Echo.