Den tidligere Manchester United-anfører og nuværende fodboldkommentator lægger ikke fingre imellem i sin kritik af klubbens nuværende mandskab. 

Manchester United kan ikke længere nå at spille sig i Top-4 i denne sæson og misser dermed muligheden for Champions League i næste sæson. Det er realiteten, efter at Manchester United spillede 1-1 med Huddersfield i weekenden. Efter en indledende periode med imponerende resultater for Ole Gunnar Solskjærs United-mandskab, er klubben røget ud af Champions League og rendt ind i en langt mere pointfattig periode. Gary Neville, der er i dag fodboldkommentar hos Sky Sports er langt fra imponeret over det, hans gamle klub præsterer. Det er der intet godt at sige om, pointerer han. 

”Huddersfield har lidt hele sæsonen og mangler kvalitet, men jeg kunne meget bedre lide at se dem spille end holdet i de røde trøjer, for at være ærlig. I det mindste kan man identificere sig med Huddersfield. Der er intet, jeg bryder mig om ved dette United-hold. Se på dem. Det er den mest mismodige gruppe mennesker,” siger Neville til det engelske sportsmedie. 

”Som manager vil du gerne kunne holde af dit hold. Når jeg ser på Ole Gunnar Solskjær, kan jeg ikke forestille mig, at han kan lide, hvad han ser. Det er her er ikke et hold. Det minder mig om det hold, som Pochettino overtog i Tottenham med Kaboul, Adebayor, Capoue – en gruppe individer uden holdånd. Og det fik han løst bid for bid. Ole er nødt til at gøre det samme,” konstaterer Gary Neville

Den tidligere højreback mener, at det vil være fint, hvis United-manageren for en ny sportsdirektør til at hjælpe ham med det arbejde, men her har det ikke hjulpet med alle de rygter i medierne på det seneste, hvor Rio Ferdinand er blevet nævnt som en mulig kandidat til den post.