Manchester United har rettet henvendelse til deres tidligere forsvarsspiller, Gary Neville, med en anmodning om at bistå klubben i de nye planer for Old Trafford.

Dette sker i kølvandet på bekræftelsen af Sir Jim Ratcliffe som ny medejer af klubben, der har ambitioner om at revitalisere det historiske stadion.

Ratcliffe, der for nylig erhvervede en fjerdedel af Manchester United, er ivrig efter at sætte sit præg på klubben. I den forbindelse har United foreslået Neville at blive en del af en ny komité, der skal rådgive om, hvordan Old Trafford bedst muligt kan forbedres.

Neville, der er velkendt for sin skarpe analyse på Sky Sports, har accepteret tilbuddet under forudsætning af, at det ikke forstyrrer hans nuværende arbejde.

Diskussionerne om Old Traffords fremtid inkluderer overvejelser om enten at renovere det nuværende stadion, ligesom Liverpool har gjort, eller at opføre et helt nyt, topmoderne stadion ved siden af det nuværende, på samme måde som Tottenham har gjort med deres nye stadion på White Hart Lane.

Old Trafford har været hjemmebane for Manchester United siden 1910 og har gennemgået flere renoveringer, senest i 2006, hvor kapaciteten blev udvidet fra 68.000 til 76.000 tilskuere.