Gary Neville har måske sat det mest brutale punktum for Mauricio Pochettinos karriere i Chelsea efter deres nederlag i Carabao Cup-finalen.

Chelsea tabte 1-0 til et skadesplaget Liverpool-hold i det prestigefyldte opgør på Wembley.

Mange havde på forhånd spået Chelsea som favoritter, især efter det blev kendt, at Mohamed Salah og Darwin Nunez igen var skadet, og deres odds steg som kampen skred frem. Jürgen Klopp var nødsaget til at bringe en række relativt ukendte akademispillere på banen mod slutningen af kampen og i den forlængede spilletid, men hans hold vandt alligevel.

Virgil van Dijk headede et hjørnespark i mål og sikrede en sensationel sejr, der efterlod Chelsea tilbage uden noget trofæ..

Det var London-klubbens første chance for at vinde et trofæ under den nye ejer Todd Boehly, som har investeret et anslået beløb på 1 milliard pund i spillertruppen.

Neville var alt andet end imponeret, da han i kampens sidste minutter udtalte, at Chelseas milliarddyre spillere fik bank af Klopps småbørn.

Boehly overtog kontrollen med Stamford Bridge-siden i sommeren 2022 og har siden sat rekord for udgifter i både sommer- og vintervinduet.

Chelsea slog også to gange Premier League-rekorden for transfers med £105 millioner for Enzo Fernandez og £115 millioner for Moises Caicedo.

Alligevel kunne de ikke stille noget op mod Bobby Clark, Jayden Danns og James McConnell, på trods af at trioen kun havde en håndfuld senioroptrædener mellem sig.