Nu løfter han sløret for Messis helt store hemmelighed.

De slog deres folder sammen i FC Barcelona, og her lagde de to stjerner ikke skjul på, at der blev dannet et usædvanligt partnerskab, der overskred grænserne for traditionelt samarbejde på fodboldbanen. Den argentinske troldmand Lionel Messi og den spanske forsvarsspiller Gerard Piqué havde en bemærkelsesværdig kemi, der var afgørende for Barcelonas succes gennem årene.

Messis blændende tekniske evner og driblefærdigheder kombineret med Piqués stærke fysiske tilstedeværelse og defensive styrke skabte en harmonisk dynamik mellem angreb og forsvar. Deres forståelse for hinanden på banen blev ofte omtalt som telepatisk, da de tilsyneladende kunne forudsige hinandens bevægelser og handlinger.

Sammen vandt de også utallige trofæer og mesterskaber, herunder flere La Liga-titler og UEFA Champions League-titler.

Og deres partnerskab blev ikke kun rost for deres individuelle dygtighed, men også for den måde, de bidrog til holdets samlede spilstil og succes.

Men det stopper ikke her.

Den spanske forsvarsklippe har nemlig afsløret en hemmelighed om den evigt populære Messi, hvor han ikke lægger skjul på, at han var glad for at spille med ham:

“Uanset hvor Messi spiller, varmt eller koldt, viser han altid, at han er den bedste”, lyder det fra Gerard Pique.

Og om det eftersigende er et lille hint i kølvandet på de massive transferrygter, der sender Messi til Saudi Arabien, er endnu uvist – men noget kunne tyde på det.