Hvis du keder dig, kan gode råd være dyre, og det er det desværre ikke alle, som har råd til. Heldigvis er verden trods alt fyldt med muligheder for gratis underholdning. Det er bare lige med at indstille sin kikkert og finde dem. I denne artikel har vi gjort noget af arbejdet for dig. Vi har nemlig samlet en håndfuld eksempler på muligheder for at have det sjovt, uden at du skal til lommen.

Du kan jo prøve https://www.cozino.com/dk/games/, hvor du også kan hygge dig med diverse gratis spil. Får du blod på tanden, kan du altid spille om penge på et senere tidspunkt. Det er selvfølgelig helt op til dig. Har du et godt tip eller forslag, er du mere end velkommen til at dele det med os i kommentarfeltet. 

Spil gratis online

Elsker du at spille – både brætspil, computerspil og lignende? Selvom mange spil koster penge, er det faktisk muligt at finde gratis spil online. Det kræver selvfølgelig, at du har en computer eller smartphone og en internetforbindelse, men ellers er det ganske kvit og frit. Store udbydere som fx Y8.com er fyldt med tusindvis af spil inden for forskellige genrer, hvorfor du med sikkerhed finder noget, der falder i din smag. 

Se videoer på YouTube

Gider du ikke betale for et dyrt TV-abonnement, betyder det ikke, at du ikke kan holde dig opdateret og underholdt. Så længe du har en computer eller smartphone, ligger underholdningen ikke langt væk. På YouTube finder du bogstavelig talt milliarder af timers gratis underholdning, som du kan tilgå med få klik. Du er selvfølgelig indlagt til at se en reklame hist og her, men udover det skal du som udgangspunkt ikke betale noget. 

Der findes millioner af YouTubere inden for et væld af emner og genrer, så uanset om du er mest til politik eller historie, er der sikkert en kanal for dig. Abonnér på de kanaler, du finder underholdende, så får du besked, så snart der er nyt indhold klar til dig. Vil du have adgang til eksklusivt indhold, er du nødt til at betale igennem det, der hedder YouTube Premium (tidligere YouTube Red), men langt det mest indhold er gratis og frit tilgængeligt. 

Brug biblioteket 

Ja, det lyder måske som noget for gamle mennesker, men bare rolig. Biblioteket er ikke et støvet sted fyldt med pensionister. Der afholdes i langt de fleste biblioteker alverdens begivenheder og arrangementer, hvor det er gratis at deltage. Det kan være alt fra skuespil til foredrag. Hvis der ikke er noget, som interesserer dig, kan du også ”nøjes” med at låne en god bog.