Pep Guardiola har planer om at hente forstærkninger til Manchester City-truppen i Italien. Den engelske klub vil nemlig sende et bud afsted til Atalanta, da de ønsker at bringe Roben Gosens til Manchester.

LÆS OGSÅ: Medie: Tottenham vil hente Real Madrid-spiller til sommer

Efter sigende har forsvarsspilleren formået at imponere Pep Guardiola i en sådan grad, at den spanske manager har tilføjet ham til ønskelisten i Manchester City. Det skriver det italienske medie TuttoMercatoWeb.

Den tyske spillers nuværende kontrakt med Atalanta løber dog frem til sommeren 2022. Tilsyneladende har Pep Guardiola dog ikke tid til at vente, da han ønsker at hente ham til Manchester City allerede til sommer.

TuttoMercatoWeb skriver desuden også, at Pep Guardiola har planer om at sælge Oleksandr Zinchenko, hvorefter han vil fylde tomrummet ud med den tyske Robin Gosens fra Atalanta.

Det er ikke blot i det defensive, at Robin Gosens har formået at imponere. Selvom han indtager positionen som back, er nemlig også en jævnlig målscorer for den italienske klub.

Atalante har en meget offensiv spillestil, som har fungeret rigtig godt for den tyske forsvarer, da det har medført, at han har scoret en del mål. Faktisk har han bidraget med otte mål i 20 Serie A-kampe i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Optimistisk Ancelotti vurderer Evertons Champions League-chancer

Robin Gosens skiftede til Atalanta fra hollandske Heracles i 2017.