Premier Leagues intense kamp om topplaceringerne fortsatte.

Endnu engang viste Manchester City deres evne til at hive en sejr hjem, selv på en dag, hvor spillet ikke flød som det plejer.

På Etihad Stadium tog City imod Brentford i en kamp, der skulle vise sig at blive afgjort af smalle margener.

Kampen bød på en sjælden start for Mathias Zanka Jørgensen hos Brentford, der sammen med Mads Roerslev og Christian Nørgaard var udvalgt af træner Thomas Frank til at tage kampen op mod de forsvarende mestre.

På trods af en pause til Manchester Citys stjerne, Kevin De Bruyne, formåede hjemmeholdet at presse på, selvom de store chancer lod vente på sig.

En af kampens sjoveste momenter skete, da Silva skulle tage et frispark. Det gik ikke helt som forventet – det kan du se her.

Brentford, på den anden side, holdt stand og så ud til at kunne tage point med hjem, indtil skæbnen greb ind.

Med 20 minutter tilbage af kampen skete der en kritisk fejl. Brentfords forsvarsspiller, Kristoffer Ajer, mistede fodfæstet, hvilket åbnede op for Erling Haaland.

Den norske angriber greb chancen, løb ned og scorede kampens eneste mål, hvilket sikrede Manchester City en smal 1-0 sejr. Du kan se målet her.

Denne sejr betyder, at City fortsat er lige i hælene på Liverpool i kampen om førstepladsen, kun adskilt af et enkelt point.

Brentford, derimod, befinder sig kun fem point over nedrykningsstregen, men med denne kamp blev det tydeligt, at hvert eneste point tæller i kampen for at undgå nedrykning.