Ifølge Manchester Evening News mener Alen Shearer, at Manchester United har en sund konkurrence for målmandspladsen. Han har givet udtryk for, at han mener, at Dean Henderson har udnyttet sin chance for at lukrere på de fejl, som David De Gea har begået. Desuden mener, at det er en god ting, at de to keepere kæmper om pladsen.

LÆS OGSÅ: Medie: Denne Mason Greenwood-statistik bør berolige Manchester United-fans

Selvom det måske er for tidligt at sige, er det meget sandsynligt, at Dean Henderson er Manchester Uniteds førstevalg lige nu. Den engelske keeper har spillet seks kampe i træk, hvilket blandt andet omfatter flere vigtige kampe i Europa League og FA Cup. Desuden har han også få starter i Premier League.

David De Gea har siddet på sidelinjen siden Chelsea-kampen som følge af orlov og obligatorisk isolation efter rejsen. Det ser imidlertid ud til, at hans plads som ubestridt førstevalg er blevet givet til Henderson, som følge af hans præstationer i de seneste uger.

Den tidligere Newcastle-angriber Alan Shearer sagde, at han føler, at Dean Henderson fortjener at være førstevalg, fordi De Gea lavede for mange fejl.

“Han fortjener sin plads. Det er der ingen tvivl om. Dean Henderson. De Gea har lavet for mange fejl. Tiden var inde til at sætte ham ind, og han har bestemt ikke skuffet. Han har holdt buret rent i syv ud af sine otte seneste kampe.”

LÆS OGSÅ: Solskjær giver ny opdatering på Marcus Rashfords skade

“Han begik fejlen mod Milan for et par uger siden, men han er kommet godt ud af det. Han har været udlånt. Han klarede sig meget godt, tog beslutningen om at komme tilbage, underskrev en lang kontrakt, og der er ingen tvivl om, at han fortjener at spille.”