Courtois har delt ærlige ord om en chokerende sandhed i kølvandet på 4-0 nederlagt til Manchester City i Champions League-semifinalen.

Der var ikke meget at skrive hjem om for Real Madrid i går, da de lagde vejen forbi Manchester.

De måtte nemlig rejse hjem med et 4-0 nederlag i bagagen.

Og man forstår skam godt, hvis markspillerne er helt nede i kulkælderen efter den præstation.

Men anderledes er det for den belgiske målmand, der slår sine folder mellem stængerne for Real Madrid. Han var nemlig kampafgørende i utallige situationer.

Faktisk var han alene årsag til, at kampen ikke var lukket efter sølle 40 minutter.

Men i kølvandet på præstationen, hvor han for alvor bed sig fast på alles læber, som en af verdens bedste målmænd, har han løftet sløret for en chokerende sandhed.

I et hudløst ærligt interview efter kampen, lægger han heller ikke skjul på, at han havde en muskelskade i hans tricpes, hvorfor han pressede sig selv til det yderste for at hjælpe sine holdkammerater og udholdt smerten i hele de 90 minutter kampen varede.

Og selvom Ingen i City bemærkede noget, så var bekymringen en helt anden hos Madrid.

Et hav af mennekser fra trænerstaben var kort efter pausen henne ved ham for at spørge til hans tilstand.

Og Courtois selv gav grønt lys, selvom skaden var der.

Men nu hvor Madrid er ude af Champions League og uden muligheder i La Liga, vil Courtois tage tid til at komme sig over sin skade. Han vil være ude mod Valencia, og hans tilbagevenden afhænger af hans helbredelse.

Det står også klart, at Ancelotti ikke vurderede situationen korrekt mod Getafe, da to af hans nøglespillere, Courtois og Camavinga, kom til Etihad med fysisk udfordringer efter at have deltaget i en kamp uden nogen indflydelse på slutstillingen.