Nye oplysninger om Hansi Flicks løn som træner i FC Barcelona afslører, at han tjener betydeligt mere end først antaget. Ifølge den tyske fodboldinsider Florian Plettenberg fra Sky Germany, er Flicks årsløn i den katalanske klub mellem 67 og 82 millioner kroner (€9-11 millioner) brutto, plus potentielle bonusser. Tidligere rapporter havde ellers peget på en mere beskeden årsløn på omkring 22 millioner kroner (€3 millioner).

Overraskende lønoplysninger

Ved Flicks præsentation som Barcelonas nye træner tidligere på ugen blev der hurtigt spredt rygter om hans kontraktvilkår i spanske medier. Disse rapporterede, at Flick havde accepteret en forholdsvis lav løn, men de nye oplysninger fra Plettenberg viser, at den tidligere Bayern München-træner står til en langt højere indkomst. Flicks løn er nu bekræftet til at være betydeligt højere end oprindeligt antaget.

Det skriver Get Spanish Football News.

Ønsker at styrke trænerstaben

Flick er også ivrig efter at tilføje landsmanden Heiko Westermann til sin trænerstab i Barcelona. Forhandlingerne om Westermanns tiltrædelse er stadig i gang, men Flick er fast besluttet på at få ham med på holdet. Dette træk viser Flicks dedikation til at bygge et stærkt trænerteam omkring sig for at opnå succes med Barcelona.

Løn sammenlignet med andre trænere

Hansi Flicks løn sætter ham blandt de bedst betalte trænere i verden. Det understreger de høje forventninger, som Barcelona har til hans evner til at føre klubben til nye højder. Med en årsløn på mellem 67 og 82 millioner kroner, plus bonusser, er det tydeligt, at klubben er villig til at investere tungt i hans succes.