Hansi Flick, den kommende træner for FC Barcelona, har store planer for den unge stjerne Gavi. Flick har identificeret to mulige roller for Gavi i næste sæsons opstilling, hvor en ny formation vil blive introduceret.

Det skriver Get Spanish Football News.

Gavi som kreativ playmaker

Flick planlægger at bruge en 4-2-3-1 formation, hvor Gavi vil kunne skinne som en kreativ playmaker. Han vil blive placeret lige bag en central angriber, hvor hans tekniske evner og evne til at presse modstanderen vil komme til sin ret. Flick mener, at Gavi passer perfekt til denne rolle på grund af hans unikke kombination af teknisk flair og arbejdsomhed uden bolden.

Gavi i en defensiv midtbane

Udover rollen som playmaker kan Gavi også blive brugt som en af de to defensive midtbanespillere, kaldet ‘pivots’. Her vil han kunne samarbejde med spillere som Frenkie de Jong og måske İlkay Gündoğan, eller en ny spiller, der kan blive hentet ind i sommerens transfer. Skulle De Jong blive skadet, er det forventet, at Gavi vil kunne træde til og spille en mere defensiv rolle end han normalt er vant til.

Flick’s nye planer for Gavi viser, at den unge spiller vil få masser af ansvar og spilletid i den kommende sæson. Med sin alsidighed og talent bliver han en nøglefigur i Flicks vision for Barcelonas fremtid.