Harry Kane skiftede som alle ved til Bayern München og er nu holdkammerat med nogle af de største stjerner i tysk fodbold.

Blandt disse er Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Alphonso Davies, Thomas Müller og Jamal Musiala. Tidligere har Kane spillet sammen med prominente spillere som Son Heung-min, Christian Eriksen, Kyle Walker og Dele Alli hos Tottenham, og på det engelske landshold med Wayne Rooney, Jude Bellingham og Raheem Sterling.

Kane har derfor haft fornøjelsen af at spille med mange talentfulde spillere gennem sin karriere, men hvem ville han helst have haft som holdkammerat?

I et interview med ESPN afslørede Kane, at han ville elske at spille sammen med Lionel Messi, som han betragter som en af de største spillere nogensinde. “Jeg ville elske at spille med Messi. En af de største spillere, der nogensinde har spillet vores spil,” sagde Kane.

Han tilføjede humoristisk, at han er sikker på, at Messi ville kunne levere nogle assists til ham.

Kane har også nævnt Cristiano Ronaldo som en inspiration og motivation for at blive en af verdens bedste angribere. Han bemærkede, at både Messi og Ronaldo har bevist, at det er muligt at præstere på højeste niveau i både 20’erne og 30’erne. Nu hvor Kane selv er fyldt 30, ser han det som en opmuntring og motivation til at fortsætte med at spille på topniveau, så længe hans krop og mentalitet tillader det.