Chelsea belgiske stjernespiller Eden Hazard fortæller, at han har truffet en beslutning om sin fremtid. En kommentar, der indikerer, at han kan være på vej til Real Madrid. 

”Jeg har truffet min beslutning, og sådan er det. Jeg venter stadig på, at situationen udvikler sig, men jeg har informeret klubben for et par uger siden. Det handler ikke kun om mig. Vi har en finale at spille, og så må vi se. Jeg ville gerne have haft, at situationen var afklaret allerede nu. Jeg venter stadig, ligesom I gør og tilhængere gør.”

Sådan sagde 28-årige Eden Hazard til en række journalister i forbindelse med Chelseas sidste kamp i Premier League-sæsonen søndag på udebane mod Leicester. Belgieren hentyder med sin kommentar til, at Chelsea skal spille finale i Europa League, og det tyder på, at det derefter bliver offentliggjort, om han er færdig i Londonklubben eller ej. 

Der har på det seneste floreret mange rygter om, at Eden Hazard kan være på vej til Real Madrid. Selvom offensivspilleren kun mangler et år af sin kontrakt med Chelsea, forlyder det i engelske medier, at klubben forlanger omkring en milliard kroner i overgangssum for at lade sin ombejlede stjernespiller gå.

Der er bred enighed om, at Hazard har været Chelseas bedste mand i denne sæson, hvor han har scoret 16 mål og kvitteret med 15 assists i Premier League. Og selvom der har været mange rygter om hans person, har han aldrig haft svært ved at fokusere på sit spil, understreger han. 

”Jeg har aldrig været distraheret. Når jeg er på banen, er jeg fokuseret på spillet med bolden. Det er det. Jeg tænker ikke på min situation, jeg prøver blot at vinde kampe.”

Hazards sidste kamp for Chelseas kan være den, han skal spille, når klubben spiller finale i Europa League i Aserbajdsjans hovedstad Baku den 29 maj, hvor modstanderen er lokalrivalerne fra Arsenal.