Liverpool var snublende tæt på at vinde Premier League i den forgangne sæson, hvor klubben dog triumferede i Champions League. Dén succes skal være et springbræt til at vinde mesterskabet i den kommende sæson, siger Jordan Henderson. 

”En klub i denne størrelsesorden og med denne historie burde kæmpe om stor hæder hvert år, og vi håber og tror på, at dette blot er begyndelsen.”

Sådan siger Liverpool-anføreren Jordan Henderson i en ny bog, der fortæller historien om Liverpools 2018/2019-sæson, hvor klubben var tæt på at vinde det engelske mesterskab for første gang siden 1990, men måtte se sig overgået af Manchester City. Guardiolas mandskab hentede 98 point, mens Liverpool nåede op på 97 – det højeste antal point for en andenplads i Premier Leagues historie. 

”Vi er alle sultne efter mere. Vi bør se tilbage på vores Premier League-kampagne med stor stolthed. At få 97 point og kun tabe en enkelt ligakamp i hele sæsonen var en fænomenal præstation af holdet,” siger den engelske midtbanespiller ifølge Goal og understreger, at holdet var dybt skuffet over kun at være et point fra at vinde PL, men den flotte sæson med et Champions League-trofæ og de mange point i ligaen, skal bruges som brændstof til at præstere endnu bedre i den nye sæson. 

”Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at belønne vores fans med at få det ene point mere i næste sæson. Der er noget unikt og specielt ved vores klub, og den opbakning, vi får på Anfield, findes ikke andre steder.”

Jordan Henderson ser Champions League-trofæet som den helt rigtige afslutning på Liverpools sæson, hvor klubben har imponeret og været stabile kamp efter kamp.


”At vinde Champions League over Tottenham var en passende måde at afslutte, hvad der har været en spændende, emotionel og utrolig succesfuld sæson for Liverpool. Det er en kæmpe ære for mig at være anfører for den klub. Det var et af de største øjeblikke i mit liv at løfte trofæet i Real Madrid med mine holdkammerater.”